Gezichtsbehandelingen

PriyasschoonheidsSalon_Page_Image_GezichtsbehandelingenOp deze pagina vind u een overzicht van de gezichtsbehandelingen die Priya’s Schoonheidssalon aanbied. Als u de salon voor de eerste bezoekt vind ik het belangrijk om eerst een goed gesprek te voeren om zo te achterhalen wat de wensen van de klant zijn en wat hij/zij belangrijk vindt. Dit om u en uw huid te leren kennen zodat ik tijdens de behandeling de juiste producten kan gebruiken die bij uw huid passen.

Wilt u uw huid een snelle oppepper geven dan is de opfrisbehandeling de juiste keus. Bent u toe aan een wat uitgebreidere behandeling waarbij ook de wenkbrauwen gedaan worden dan is de Completebehandeling iets voor u. Als u optimaal wil relaxen met alles erop en eraan dan is de Deluxbehandeling de beste keus.

Opfrisbehandeling 25 minuten € 29,50,-
– reiniging, peeling, stomen, onzuiverheden verwijderen en dagverzorging.

Completebehandeling 60 minuten € 42,50,-
– reiniging, peeling, stomen, onzuiverheden verwijderen, epileren/harsen wenkbrauwen, masker, ontspannende massage van de decolleté, hals, schouders en gezicht en dagverzorging.

Deluxbehandeling + Vitamine ampul 75 minuten € 49,50,-
– reiniging, peeling, stomen, onzuiverheden verwijderen, epileren/harsen wenkbrauwen, masker, uitgebreide ontspannende massage van de decolleté, hals, schouders en gezicht en dagverzorging met vitamine ampul

 
Boek nu!

 
Cadeaubon:

Verras een vriend, vriendin of familie met een gezichtsbehandeling, massage, cosmetische handverzorging of laat ze zelf bepalen.
Priya’s Schoonheidssalon biedt cadeaubonnen aan waarmee u ongetwijfeld iemand blij mee zult maken. De Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar in elk gewenst bedrag.