Cryolipolyse

Vlok

Wat is het?

Cryolipolyse oftewel vet bevriezen, is een behandeling waarbij de lokale vetcellen worden bevroren (tot-10°C). Het principe is gebaseerd op gecontroleerde koeling van bepaalde lichaamsdelen, voor niet-invasieve plaatselijke vermindering van vetophopingen, ter verbetering van de lichaamscontouren. De blootstelling aan koeling veroorzaakt cel vernietiging van onderhuids vetweefsel, zonder schade aan te brengen aan andere omliggend weefsel.
Deze bevroren vetcellen zullen na de behandeling via het natuurlijke metabolisme uit het lichaam verwijderd worden.

De eerste resultaten na de behandeling zijn al zichtbaar na 2 weken. Het beste resultaat is na 6 tot 8 weken zichtbaar.
Daarnaast is het grote voordeel dat er bij cryolipolyse lokaal te werk kan worden gegaan, iets wat bij sporten onmogelijk is.

Hoe verloopt de cryolipolyse behandeling?

Allereerst vindt er een intake plaats, hierbij bekijken en berekenen wij de dikte van de vetlaag, zodat wij het apparaat voor u personaliseren. Vervolgens wordt er een antivries gelpad op het  behandelgebied geplaatst om de huid te beschermen tegen de kou. Na deze voorbereidingen wordt het juiste handvat aangebracht welke de huid vacuüm zuigt en koelt. De behandeling is pijnloos, maar u kunt in het begin een trekkend gevoel ervaren. Ook het trekkende gevoeld verdwijnt binnen 10 minuten.

Tijdens de behandeling kunt u een boek/tijdschrift lezen, een dutje doen of genieten van een van de andere behandelingen die wij aanbieden. Aan het eind van behandeling wordt het handvat van het lichaam afgehaald en zal het behandelgebied een paar minuten intensief worden gemasseerd. De huid kan er nadien wat rood of gezwollen uitzien wat snel wegtrekt.

Welke zones van het lichaam kunnen behandeld worden?

– Buik (boven/onder)
– Lovehandles
– Armen
– Benen (binnen/buitenkant)
– Rug
– Heupen
– Taille
– Billen
– Knieën
– Onderkin

Prijzen

Losse behandeling:

€125 voor 1 vacuüm handvat

€250 voor 2 vacuüm handvatten

€375  voor 3 vacuüm handvatten

€500 voor 4 vacuüm handvatten

– Kuur van 3 behandelingen met 4 vacuüm handvatten € 1250

– Kuur van 5 behandelingen met 4 vacuüm handvatten € 2000

Het aantal behandelingen verschilt van persoon tot persoon, dit is per lichaamsbouw verschillend. Wij adviseren u graag tijdens de intake zodat wij samen een passend behandelplan kunnen maken.

Wilt u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op!

Boek nu!